Lidt om mig.

Jeg har gennem mine døtre og mit virke som træner/målvogter træner, fået et godt indblik i hvad der rører sig i pigerne i den kritiske alder for målvogter.

Jeg griber tingene en smule anderledes an, end man normalt ser i klubberne, primært fokus er stadigvæk det fysiske, men jeg bruger meget tid på at snakke med målvogteren, da det mentale er en stor del i udvikling af gode målvogter. Jeg er af den holdning af de fleste unge målvogter med den rette træning og omsorg kan blive rigtige gode senior målvogter. Jeg har desværre set at der rundtom i klubberne er et utrolig mangel på træning af målvogter og de fleste dygtige unge målvogter stopper eller formår ikke at udvikle sig eller at blive udviklet, vi skal formå at gribe de målvogter som har lyst og vilje til at stille sig ind på kassen.